Bu Ücretsiz Web Sitesi Oluşturucuları Kullanarak Harika Web Siteleri Oluşturun

VOOG 

Birçok web kurucusu, kafası karışmış yeni başlayanlar ve gergin acemiler için işleri olabildiğince basitleştirmeye odaklanır. Ancak, biraz deneyiminiz varsa, web sitenizin görünümü ve işleyişi üzerinde daha iyi kontrole sahip olmak ilginizi çekebilir. Özellikle bir web tasarımcısı veya geliştiriciyseniz, bu sizi Voog'un sıkı bir şekilde odaklandığı türden bir müşteri yapar.

Voog ücretsiz kullanabileceğiniz site yapma programı

Şirket, 2000'li yılların başında, kurucuların dijital bir ajans çalıştırdığı ve müşteriler için oluşturdukları her ayrı web sitesi için bir içerik yönetim sistemi (CMS) oluşturmaktan hüsrana uğradığında kuruldu. Yanıt olarak, herkesin web sitesi oluşturmak için kullanabileceği evrensel bir CMS oluşturmaya başladılar.


Voog, sonuçtur ve biraz web oluşturma bilgisine sahipseniz ve web sitenizi yüksek derecede özelleştirmek istiyorsanız mükemmel bir seçimdir. Blog editörü özellikle güçlü ve zengin özelliklere sahip ve sınırlı sayıda şablon mevcut olsa da, her biri çok iyi tasarlanmış. (Ve gerçekten çok sayıda şablon tutmaya ihtiyacınız varsa, yine de başka bir web oluşturucuyla daha iyi durumda olabilirsiniz.)


Voog'u en çok farklı kılan şey, birden çok dili desteklemesidir. Sitenizin örneğin İngilizce, Fransızca ve Almanca olarak sunulduğundan emin olmak için yalnızca birkaç tıklama yeterlidir; bu, ziyaretçileriniz tarafından menüden seçilebilir veya site, bulundukları yere göre otomatik olarak dili değiştirebilir. Bu, yararlanabileceğiniz bir şeyse, Voog kesinlikle sizin için web kurucusudur.


WEEBLY

Weebly, hem web sitenizi oluşturma şekliniz hem de fiyatlandırma seçenekleri açısından Wix'e çok benzer. Sürükle ve bırak arayüzünün kullanımı çok kolaydır ve Wix’ler kadar özellik açısından zengin olmasa da, sonuç olarak biraz daha küçük bir öğrenme eğrisi vardır.


Weebly, aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce şablon sunar ve özellikle ücretsiz görsellere erişebilmenizi seviyoruz. Bu, iyi fotoğrafçılığa sahip olmayan küçük bir işletme için site kuruyorsanız çok yararlı olabilecek bir şeydir (bulduğumuz bu kesinlikle nadir değildir).


Çevrimiçi satış yapmakla ilgileniyorsanız, Weebly’nin Wix’ten daha iyi değer sunduğunu düşündüğümüz daha ucuz e-ticaret planına göz atmak isteyeceksiniz. Ayrıca, Wix'in aksine Weebly'nin canlı sohbet desteği sunduğunu da unutmayın (yalnızca ABD'de olsa da). Ve belki de en iyisi, Weebly sitenizi bir zip dosyasına indirerek başka bir platforma aktarabilirsiniz. Ancak, Wix ile yapabileceğiniz gibi sitenizin farklı sürümlerini çevrimiçi olarak sürekli kaydedemeyeceğinizi ve yedeklemeyi biraz daha zahmetli hale getirebileceğinizi unutmayın.


DUDA

Duda, iPhone'un web'de gezinme üzerindeki etkisini gören iki programcı tarafından 2009 yılında kuruldu. Sonuç olarak platform, sitelerinin masaüstünde olduğu kadar mobil cihazlarda da iyi performans göstermesini isteyenler için sıfırdan oluşturuldu (ki 2020'de elbette ki herkes bu kadar).


Örneğin, belirli bir şablonun küçük resmine tıkladığınızda, masaüstünde, akıllı telefonda ve tablette nasıl göründüğünü anında önizleyebilirsiniz. Sitenizi oluşturmaya başladığınızda aynı görüntüleme seçeneklerine sahip olursunuz.


Genel olarak, arayüz kaygan, hızlı ve duyarlıdır. Özellikle oluşturduğunuz bir web sitesini nasıl kopyalayabileceğiniz veya onu şablon olarak nasıl kaydedebileceğiniz hoşumuza gidiyor. Bu, örneğin bir kampanya için birden fazla mini site oluşturmanız gerektiğinde kullanışlıdır.

Comments